Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webverkopenOp al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Tathata Nederland, gedeponeerd bij de KvK Utrecht, van toepassing. Daarnaast gelden de onderstaande voorwaarden specifiek voor webwinkel aankopen.

De minimale omvang van de bestelling is € 100,00

Betaling

Zodra uw betaling is ontvangen, zullen wij uw bestelling verwerken.

U ontvangt een orderbevestiging via e-mail en hiermee geven wij aan dat de bestelprocedure in gang gezet is en uw order wordt verwerkt. Het is daarom belangrijk dat u het juiste e-mailadres opgeeft.

Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn exclusief BTW, typefouten voorbehouden en exclusief verzendkosten.

Bezorging

De door u bestelde goederen worden door  PostNL geleverd. Bestellingen worden in de regel binnen 3 tot 6 werkdagen na ontvangst van betaling, geleverd op het adres zoals aangegeven op het bestelformulier. Alle informatie welke wordt gegeven op deze site, wordt strikt persoonlijk en vertrouwelijk gebruikt en zullen wij op geen enkele wijzen afstaan aan derden.

De verzendtarieven worden toegevoegd aan u bestelling

Binnen Nederland: EUR 4,50 

Binnen Europa: EUR 15,50 

Buiten Europa: EUR 25,00

Geschillen

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen, nationaal en internationaal, is het Nederlands recht van toepassing.

Extra informatie

1. De website biedt informatie over haar producten, ook kunt u via de productpagina, het contactformulier of telefonisch extra informatie opvragen.

2. KvK inschrijfnummer 739399137 te Utrecht.

3. De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van het product in de webshop beschreven.

4. De prijs staat duidelijk bij het product vermeld, de vermelde prijs is altijd exclusief 21% BTW.

5. Kopers betalen vooruit en verzending geschiedt achteraf na ontvangst van betaling.

6. Betalingen gaan via overboeking.

7. Producten worden vrijwel direct verstuurd, na ontvangst van betaling, indien het product voorradig is. Tathata Nederland BV is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de producten tijdens verzending door TNT Post.

8. Contactgegevens van Tathata Nederland zijn vermeld op de website.

9. Bij elke overeenkomst in geval van koop op afstand heeft koper een termijn van 7 werkdagen waarbinnen hij de overeenkomst zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen kan herroepen. Koper moet in voorkomende gevallen de verzendkosten van de bestelde producten betalen. De termijn van het herroepingsrecht gaat in op de dag waarop de koper het door hem bestelde ontvangt.

10. Koper kan zich niet beroepen op zijn herroepingsrecht, als het gaat om een gebruikt of beschadigd product. Tathata Nederland  zal alleen producten retour nemen indien ze onbeschadigd zijn, in de originele verpakking zitten en factuur bijgesloten is.

11. Indien Tathata Nederland de overeenkomst niet kan uitvoeren, omdat het bestelde product niet leverbaar is, zal zij de koper daarvan direct op de hoogte stellen en de gelden die ter betaling van het product reeds zijn voldaan, binnen 10 dagen terug betalen.

12. Wanneer Tathata Nederland de koper een product kan leveren van gelijke kwaliteit en prijs, zal zij de koper hiervan op de hoogte brengen. In dat geval kan de levering van het product niet worden gelijkgesteld aan een ongevraagde levering. Tevens behoudt Tathata Nederland zich het recht voor prijzen te wijzigen. In voorkomende gevallen zal een wijziging van de prijs aan de koper worden gemeld voordat tot levering wordt overgegaan.

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op onze website. Onjuistheden en onvolkomenheden kunnen echter voorkomen.